کارگاه آموزشی انقلاب اسلامی و غرب
این کارگاه به بهانه بررسی چند مقاله از کتاب های انفطار صورت و فردایی دیگر سید مرتضی آوینی در تاریخ ۹ اسفند ۱۳۹۱ در دفتر مطالعات فرهنگی تمهید تشکیل شده است .
استاد کارگاه آقای محمد رضا ابوالحسنی در ابتدای جلسه کارگاه مقدماتی را در مورد مقالات مورد بحث مطرح نمودند و سپس به تبیین نگاه خاص سید مرتضی آوینی در مورد جنبه های مختلف هنر پرداختند و با اشاره به اینکه شهید آوینی هیچگاه به تحقیر هنرمندان غربی نپرداخته است، افزودند که ایشان در این مقالات سیری را که بشر غربی طی کرده تا به چنین باور و اعتقادی برسد را مورد تحلیل قرار می دهند .
در ادامه جلسه استاد در پاسخ به سوالات جلسات مباحثه در مورد جنبه های تکنولوژیک هنر غربی خاصه سینما افزودند: شهید آوینی به سینما بعنوان ابزار محض نگاه نمی کردند بلکه معتقد بودند که سینما فقط برای برخی از افراد جنبه ابزار را دارد و هرکسی نمی تواند مدعی شود که می تواند از سینما بعنوان ابزار برای بیان حرف های خود بهره ببرد.
در پایان جلسه استاد ابوالحسنی به بیان اتفاقاتی که در کشور ژاپن در مواجهه با مدرنیته افتاد پرداختند و نگاه ویژه سید مرتضی آوینی در این زمینه را تبیین نمودند.
معرفی استاد : محمد رضا ابوالحسنی
متولد : ۱۳۵۱ / تهران
تحصیلات : کارشناسی فیزیک کاربردی ،دانشگاه صنعتی اصفهان
کارشناسی ارشد ارتباطات ، دانشگاه آزاد تهران مرکز
سوابق و فعالیت ها : محقق و عضو دفتر آثار شهيد آويني در مؤسسهي فرهنگي روايت فتح
عضو هيأت جمعآوري و تدوين مجموعهي آثار شهيد سيد مرتضي آويني در نشر ساقي
مستند ساز ، سردبیر نشریه مستند روایت فتح و نشریه همشهری پایداری
استاد طرح مطالعاتی نسیم حیات
مدت زمان کارگاه : ۲ ساعت و ۵۵ دقیقه
حجم فایل : ۶۲ مگابایت
قیمت ۵۰۰۰ تومان