کارگاه آموزشی:انقلاب اسلامی و غرب
این کارگاه آموزشی جهت پاسخگویی به سوالات استخراج شده از مقالات ذیل از کتاب های فردایی دیگر و انفطار صورت سید مرتضی آوینی طرح ریزی گردیده است.
عناوین مقالاتی که مورد مباحثه قرار گرفته و سوالات از آنها استخراج گردیده است عبارتند از :
(نقاشی برای نقاشی) از کتاب انفطار صورت
( راز سرزمین افتاب ) ، (بشر در انتظار فردایی دیگر) از کتاب فردایی دیگر
در این کارگاه آموزشی توسط استاد به سوالات پاسخ داده می شود و در واقع این کارگاه آموزشی می تواند بعنوان راهنمای مطالعه مقالات فوق مورد استفاده قرار گیرد.
جهت دسترسی به مباحث کامل کارگاه می توانید از لینک های زیر بهره ببرید و فایل صوتی کارگاه را دانلود نمایید .
کارگاه آموزشی نسیم حیات : انقلاب اسلامی و غرب
استاد: آقای محمد رضا ابوالحسنی
محل برگزاری: شیراز ، کتابخانه مسجد الصادق(ع)
تاریخ برگزاری : ۹ اسفند ماه ۱۳۹۱
مقالات کتابهای : انفطار صورت و فردایی دیگر
تعداد شرکت کنندگان : ۱۴ نفر
خلاصه مباحث کارگاه :
آقای ابوالحسنی در ابتدای جلسه کارگاه مقدماتی را در مورد مقالات مورد بحث مطرح نمودند و سپس به تبیین نگاه خاص سید مرتضی آوینی در مورد جنبه های مختلف هنر پرداختند و با اشاره به اینکه شهید آوینی هیچگاه به تحقیر هنرمندان غربی نپرداخته است، افزودند که ایشان در این مقالات سیری را که بشر غربی طی کرده تا به چنین باور و اعتقادی برسد را مورد تحلیل قرار می دهند .
در ادامه جلسه استاد در پاسخ به سوالات جلسات مباحثه در مورد جنبه های تکنولوژیک هنر غربی خاصه سینما افزودند: شهید آوینی به سینما بعنوان ابزار محض نگاه نمی کردند بلکه معتقد بودند که سینما فقط برای برخی از افراد جنبه ابزار را دارد و هرکسی نمی تواند مدعی شود که می تواند از سینما بعنوان ابزار برای بیان حرف های خود بهره ببرد.
در پایان جلسه استاد ابوالحسنی به بیان اتفاقاتی که در کشور ژاپن در مواجهه با مدرنیته افتاد پرداختند و نگاه ویژه سید مرتضی آوینی در این زمینه را تبیین نمودند.
جهت دسترسی به مباحث کامل کارگاه می توانید از لینک های زیر بهره ببرید و فایل صوتی کارگاه را دانلود نمایید .